Cumhuriyet İlkokulu

WEB https://bozkurtcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi Atatürk Bulvarı Bozkurt/ DENİZLİ
VİZYON : Ülkemizin geleceğini şekillendirecek bir kurum olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda öğrenim gören, her bireyi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, çağdaş, öz güveni gelişmiş, bağımsız, soran, araştıran, işbirliğine açık, bedenen,zihnen ve ahlaken yüksek karakterli insanlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis : Okulumuz taşıma merkezi bir okul olduğu için servisler köylerden öğrenci taşımaktadır.
Ulaşım : İlçemizde bulunan Bozkurt Koop. Minübüsleri ile Sabah 06:00 ile Akşam 19:30 arasında her yarım saatte bir Denizli-Bozkurt / Bozkurt-Denizli istikamettine uşlaşım yapılamaktadır. Ayrıca İlçemiz Denizli-Ankara yolu üzerinde olup günün her saatinde ulaşım imkanına sahiptir. Kurumumuza bağlı Avdan,Sazköy ve Alikurt Anasınıflarımız binamızda değil çevre mahallelerde bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Bozkurt Şehir Merkezi Girişinde Trenyolunu Geçince Yolun Sağ Tarafındaki İlk Arsa İçinde Yer Almaktadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Oklumumuz Bozkurt İlçe Merkezinde Olup Denizli İl merkezine 50 Km dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2015-2019 Stratejik Planımız çerçevesinde Her yıl Mayıs ayı içerisinde geleneksel olarak İlkokullar arası futbol turnuvası ve yine İlkokullar Arası Satranç Turnuvası düzenlemekteyiz. Ayrıca Çocuk Oyunları Turnuvalarına da katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : DEBİP, Kitapla Buluşma Vakti, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Denizli Okuyor, Sıfır Atık, Dilimiz Zenginliğimizdir
Diğer Hususlar : İngilizce Sınıfımız, Destek Eğitim Odamız, Kütüphanemiz ve Drama-Etkinlik-Satranç Sınıfımız mevcuttur.